Reglement Kattenpension Kat & Ko

Ondanks dat wij met zeer veel liefde zorg dragen voor uw huisdier is het verblijf in ons pension geheel op uw eigen risico.

Voeding katten:
Wij voeren onze logees met Royal Canin kattenvoer. Deze voeding is in brok vorm, en bevat alle ingrediënten die uw kat nodig heeft. Onze ervaring leert dat de meeste katten het voer erg lekker vinden. Natuurlijk bent u ook vrij om eigen voer mee te brengen. In het geval van dieetvoeding en medicatie moet u deze zelf mee brengen. Wij zien er dan op toe dat uw huisdier zijn/haar eigen voeding en/of medicatie op de juiste wijze toegediend krijgt.

Vaccinaties katten:
Om de gezondheid van onze logees te kunnen waarborgen stellen wij de volgende vaccinaties verplicht: De cocktail injectie, kattenziekte/niesziekte.

Ook stellen wij verplicht dat de katten maximaal 1 maand voor het verblijf een vlooien en ontwormingsmiddel te hebben gehad. De enting boekjes moeten worden meegebracht bij het brengen van uw huisdier.

Uitsluiting:
Wij hebben het recht katten/dieren met verlopen vaccinaties, besmettelijke ziektes/aandoeningen of in slechte conditie te weigeren.

Goederen:
Binnen ons pension zijn manden en dekens etc. voor uw huisdier voldoende aanwezig. Eigen dekens en manden mogen mee gebracht worden maar blijft op eigen risico.

Dierenarts:
Wanneer wij het nodig vinden, brengen wij uw huisdier langs onze dierenarts voor observatie of behandeling. De kosten van de dierenarts zijn altijd en geheel voor de eigenaar van het dier.